Чи й справді чернігівці платитимуть удвічі менше за спожитий газ?

ГазЖителі Чернігова, котрі не мають приладів обліку газу у багатоповерхівках, почали отримувати платіжки з удвічі нижчими сумами за використання газу.

Голова обласної партійної організації ВО «Батьківщина», народний депутат шостого та сьомого скликань Валерій Дубіль, переконаний, що це стало можливим завдяки наполегливій боротьбі «Батьківщини» та представників громадськості за справедливі ціни на житлово-комунальні послуги.

Валерій Дубіль зауважив, що для 15 мільйонів громадян України, а це третина населення , зменшено норматив споживання газу.

газ споживач (1)
Для збільшення клацніть по ілюстрації

«Це перша відчутна перемога Юлії Тимошенко,  всієї команди «Батьківщини»  та громадськості у боротьбі за справедливі та окупні тарифи на житлово-комунальні  послуги. Тепер наше завдання домогтися зменшення нормативу споживання тепла в перерахунку на один квадратний метр для тих споживачів, котрі не мають приладів обліку»,  — сказав Валерій Дубіль.

Він додав, що  за дорученням Юлії Тимошенко Чернігівська міська партійна організація проводить роботу з перевірки конкретних показників обсягів споживання тепла на квадратний метр у будинках з лічильником та без лічильника.

Світлана СОКОЛ

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?